A SIMPLE ONE

_MG_1648 kopi

Adlinks: Coat: COS (SIMILAR HERE) Jeans: Zara Shoes: & Other Stories (SIMILAR HERE) Scarf: Lala Berlin (HERE) Paper bag: Diesel

Et helt simpelt og klassisk outfit fra i Onsdags, hvor jeg hurtigt var forbi hele modeuge modeuge-ræset på Københavns rådhus. Med den kulde vi har haft de seneste par dage, er jeg virkelig glad for min beslutning om at holde den mest simple modeuge so far. Jeg har tilbragt dagene med hyggelige ting i varme omgivelser og faktisk har jeg spist på Höst to dage i træk. En fantastisk restaurant, som jeg kun kan anbefale.

A very simple outfit from the other day, where i dropped by Fashion week for a short notice. With this crazy cold, im pretty happy that I dicided to keep my fashionweek profile very low this year.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments