ON A THURSDAY

 photo IMG_3643_zpsf7a1ac19.jpg

 photo IMG_3700_zpsa1259ed5.jpg

 photo IMG_3660_zps46906a6a.jpg

 photo outfit_zps382b7ffc.jpg

 photo IMG_3654_zps77783843.jpg

Bomber Jacket: Won Hundred (SIMILAR HERE & HERE) Knit: Zara (SIMILAR HERE) Skirt: Zara (ON SALE HERE & SIMILAR ONE HERE) Boots: Bianco (HERE) Bag: RIKA

Sådan så jeg ud torsdag formiddag, hvor jeg endnu engang var forbi min højgravide søster. Jeg kan ikke beskrive hvor meget jeg glæder mig til at blive moster. Hun er i øvrigt en af de flotteste gravide jeg længe har set. I kan selv smutte hen på Insta, hvor jeg har uploaded et fint billede af hende (Miekirstinequist).

Og hvis vi skal tale lidt om tøjet: et meget klassisk hverdagsoutfit fra min side. Nederdelen er af nyere dato og er et udsalgsfund fra Zara. Må snart forbi igen, for de har altså MANGE gode ting tilbage.

Kan I have en dejlig lørdag <3

This is how I looked the thursday where ine once again dropped by my sisters place. As you might know shes pregnant and I can bacome an aunt any time by know. Just cant wiat.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments