A CLASSIC ONE

 photo IMG_3532_zps91158a3c.jpg

 photo classic2_zps732a76f8.jpg

 photo IMG_3593_zpsc560a1e0.jpg

 photo IMG_3579_zps998a1bcb.jpg

 photo classic1_zps75acff44.jpg

 photo IMG_3548_zpsc0c8c59e.jpg

Adlinks: Coat: COS (SIMILAR HERE) T-shirt: ASOS (HERE) Jeans: Zara (HERE) Shoes: & Other Stories (HERE & SIMILAR HERE) Bag: Balenciaga

Ja, så bliver det næsten ikke mere klassisk. Jakken tror jeg ikke at jeg har vist jer før, men jeg kan med sikkerhed sige, at det ikke er sidste gang den bliver flashet. Det er et udsalgsfund fra COS og var et af de der items, som jeg bare gik og ventede på ville komme på udsalg. Jeg har været vild med den siden jeg så den første gang i September, så det føles SÅ godt.

I eftermiddag tager jeg toget til Fyn, hvor jeg skal tilbringe min weekend med 100% afslapning. Jeg er ikke så god til at koble af her i København, fordi der altid er noget jeg kan give mig i kast med. Eksamen og uni var ekstra hård ved mig i år, så jeg trænger virkelig til det.

Lidt blogarbejde bliver det nok også til og nu er der ikke lang tid til, at jeg tager hul på det nye eventyr. Jeg så mit nye design for første gang i går, og nu glæder jeg mig endnu mere til at dele det med jer. Her bliver SÅ pænt. Husk at bogmærke siden, hvis I er en af dem som følger med via Bloggers Delight topbaren. I kan også følge med på Bloglovin og Facebook <3

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
8 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments