JANUARY DAYS

 photo IMG_2778_zps4cdf2108.jpg

 photo outfit_zps7b39af86.jpg

 photo IMG_2783_zps722142f1.jpg

Adlinks: Sweatshirt: Topshop (HERE) Dress used as skirt: ASOS (HERE) Stockings: Woldford (HERE) Shoes: & Other Stories (SIMILAR HERE) Bag: & Other Stories (SIMILAR HERE)

Som lovet får I resten af tirsdagens outfit. De sidste par dage har jeg brugt på at være begravet i eksamenslæsning. Absolut ikke min favorit beskæftigelse, skulle jeg hilse og sige. Jeg skal op i morgen og derefter har jeg et par ugers tiltrængt ferie. Om jeg glæder mig? Ja tak.

So here is the rest of my tuesday outfit. I’ve spent the past couple of days studying for my exams – not my favourite thing to do. Tomorrow it’s over and I cant tell you how much im looking forward to spent a few weeks without school work.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
8 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments