LIDT OM EN REOL

 photo IMG_2759_zps18dadbc2.jpg

 photo string_zpsbc232db1.jpg

 photo IMG_2756_zpsfc7ac0dc.jpg

Jeg er så heldig at være udstyret med en storesøster – og en rigtig skøn en af slagsen. Hvad der næsten er endnu mere heldigt er, at vores lejligheder ligger mindre end en kilometer fra hinanden. Det betyder selvfølgelig, at jeg besøger hende mange gange i løbet af en uge (hun er i øvrigt også min trofaste fotograf).

Under et besøg i sidste uge, tog jeg et snapshot af hendes pæne reoler og lagde dem på Instagram. Det satte gang i tingene og jeg har fået mange kommentarer og mails fra jer derude, som gerne vil vide hvor de er fra og hvor de kan købes.

Men lad os da lige tage den i fællesskab – både for nemheden og synets skyld. De er fra mærket String og kan bl.a købes HER. De kan også købes i forskellige boligbutikker og jeg ved, at min søsters er fra Illums bolighus. Desuden fås de i mange forskellige størrelser og farver – og så er de bare sygt pæne, ik?

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
14 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments