PARIS

 photo IMG_2738_zpsad09a96b.jpg

 photo IMG_2743_zps07b9332f.jpg

En af mine bedste julegaver, var den fine sweatshirt fra Ganni’s Pre spring kollektion. Man kan ikke rigtigt se det på billederne, men den er dekoreret med guldglimmer, som nærmest regner ned fra Paris’s himmel. Kombinationen af Ganni, Paris, glimmer og en sweatshirt, kunne næsten også kun ende i et fantastisk resultat.

Som I måske har set på mit car-selfie henne på Insta (Miekirstinequist) er jeg tilbage på min yndlingsø, Fyn. Turen går dog allerede tilbage til København i eftermiddag. I aften skal jeg nemlig fejre, at en af mine yndlings lige har haft rund fødselsdag.

Kan I have en skøn lørdag <3

One of the my favourite christmas present was this amazing sweatshirt from Ganni. You can’t really see it on the pictures, but it has a little golden glitter on it,  falling down from the sky. What’s not to love about the combination of Ganni, paris, glitter and a sweatshirt?

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments