AMORE

 photo outfit2_zpse3d976c2.jpg

 photo IMG_3380_zps12b1e417.jpg

 photo outfit1_zps609e3d1c.jpg

 photo IMG_3387_zpsa8587973.jpg

Adlinks: Coat: Gat Rimon ( SIMILAR HERE) Knit: Zara (SIMILAR HERE & HERE) Trousers: H&M Trend Shoes: & Other Stories (SIMILAR HERE)

Et par helt friske outfitbilleder fra denne grå Januar-tirsdag. Taget alt det grå i betragtning, har jeg egentlig haft en ganske rar og afslappet dag, med lidt arbejde, fødselsdagsmorgenmad og lidt mere arbejde. Og hvad går tiden ellers med? Ja, ærligt talt, så sker der ikke det helt store. Det er vel Januar. Jeg forsøger at læse til eksamen, ser en masse Breaking bad og forbereder og glæder mig til bloggens kommende flytning. Uhh… Exciting things to come..

Kan I have en dejlig aften <3

A few outfit pictures from this grey January day. If you look apart from the grey and dark weather I’ve had a pretty nice day, with a little work and a birthday breakfast. So what else do I spent these days with? Well, honestly, nothing interesting. It is january after all. Most of all I spent time looking forward to the big changes that my blog will go through very soon. Uhh.. Exciting things to come.

Shop the look

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments