PINK FRIDAY

 photo IMG_3249_zps37ceae86.jpg

 photo 7bddf81c-45aa-4573-a734-079bc728693d_zps1e9c88ed.jpg

 photo IMG_3258_zpsb0e6fd68.jpg

Jacket: DANSK (HERE & SIMILAR HERE) T-shirt: Mads Nørgaard (HERE) Jeans: Second one (SIMILAR HERE) Bag: Rika Boots: Shoe the bear (HERE)

I går var en af de dage, hvor jeg ikke nåede at komme ud af sengen, før gråvejret overtog himlen fra solen. Derfor hoppede jeg i den flotte lyserøde bomberjakke fra DANSK. Man skal altid huske at tilføre lidt lyserødt til hverdagen 😉

I dag står den på arbejd arbejd og min aften skal tilbringes med mine skønne veninder. Den ene kommer hele vejen fra Jerusalen, så den står med sikkerhed på gensynsglæde og catching up. Kan I have en skøn lørdag <3 <3

Yesterday was one of those days, where the dark and grey weather replaced the sun, before I got out of bed. That was pretty much the reason why I jumped in to the pretty pink bobmer from DANSK. You can never get to much pink in your life, right??

SHOP THE LOOK:

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
11 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments