JANUARY 1.

 photo IMG_3105_zps49213371.jpg

 photo outfit_zps8ee0cf37.jpg

 photo IMG_3191_zpse547cccf.jpg

 photo IMG_3150_zps7c285b4e.jpg

Sweatshirt: Kenzo (HERE & CHEAPER VERSION HERE) Jeans: COS (SIMILAR HERE) Shoes: & Other Stories (SIMILAR HERE) Bag: Balenciaga Scarf: COS (SIMILAR HERE)

Så er 2014 sådan for alvor startet. D. 1 Januar tæller ikke rigtigt, vel? Faktisk har det altid været min hade-dag nummer 1. fordi hele verden er død (eller på Mac’en) men I går havde jeg faktisk en rigtig god en af slagsen. Jeg sov MEGET længe, hoppede i slapper tøjet, tog hjem til min søster og drak en kop kaffe OG så havde jeg endda overskud til at få skudt et par outfitbilleder. Jeg har altid alle mulige gode intentioner om at ligge under dynen hele dagen, men efter et par timer bliver jeg rastløs, og føler at jeg burde udnytte tiden.. Hehe.

Havde I forresten en god nytårsaften? Min var lige som den skulle være; gode venner, god mad, og fest til kl. 6 om morgenen.

Now 2014 has officially startet. January 1. never really counts, right? I’ve always hated that day, since it feels like the whole world dies. But yesterday was actually a really good one. I had coffee with my sister and did a lot of blog work. I was never really good at lying in the bed all day. It’s a waste of time 😉

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments