DECEMBER 23

 photo IMG_3041_zps6a33b7c8.jpg

 photo collage_zps8be7710d.jpg

 photo IMG_3065_zps3452f445.jpg

Adlinks: Jacket: Ganni (HERE) Sweatshirt: Rika (HERE) Skirt: H&M (SIMILAR HERE) Boots: Bianco (SIMILAR HERE) Bag: Rika

Et outfit fra lillejuleaften, hvor den danske vinter viste sig fra sin aller bedste side. Det udnyttede min far og jeg og tog en tur ud i de fynske skove. I morgen går turen tilbage til København og jeg kan slet ikke forstå, at der allerede er gået en uge. Jeg kunne sagtens tage en uge til med afslapning og familiehygge. Tror måske at det er det aller bedste jeg ved. Håber også at I nyder juledagene <3

This is how I looked the day before Christmas. It was the most beautiful winter day so my dad and I went for a walk in the forrest. Tomorrow im going back to Copenhagen and I seriously cant believe that I’ve already been here for a week. I could easily take a week more.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments