SWEET DECEMBER

 photo IMG_2851_zpsb868c638.jpg

 photo outfit_zpsb04887f5.jpg

 photo IMG_2812_zps2e9bea4f.jpg

 photo IMG_2844_zps8f8f20f5.jpg

Adlinks: Bomber Jacket: Won Hundred (SIMILAR HERE) Knit: Gina Tricot (HERE & SIMILAR HERE) Scarf: La La Berlin (HERE) Boots: COS (SIMILAR HERE) Bag: Balenciaga

Dagen I går var endnu en rigtig god en af slagsen. Jeg startede ud med morgenmad på Meyers, med min højgravide søster. SÅ lækkert – se selv henne på Insta @Miekirstinequist. Herefter cyklede jeg hjem, hvor der ventede en masse blogarbejde OG en lækker lille overraskelse, som bestod af en mail, der fortalte, at jeg havde bestået mine eksaminer. Senere stod den på julehygge hos Malene Birger og til sidst et event og middag på Nimb med Nokia. I dag har jeg kun et hurtigt møde inde i byen og så skal Peugeoten pakkes, inden turen går hjem til Fyn, hvor den står på JULEFERIE. Kan I have en dejlig fredag <3

Yesterday was another lovely day. I started out with breakfast and sister time at Meyers. Back home I had to do a lot of blog work and got a lovely little surprise from my university who mailed me to say that I passed my exams. Amazing. Today im leaving the city to celebrate Christmas on the Country site. Have a lovely friday <3

SHOP THE LOOK:

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments