CHRISTMAS COLORS

 photo IMG_2618_zps5570ed60.jpg

 photo IMG_2625_zps80639c41.jpg

Adlinks: Knit: Old one from Zara (SIMILAR HERE) Skirt: Kenzo (HERE & SIMILAR HERE) Bag: Balenciaga Boots: Bianco (SIMILAR HERE)

Et par outfitbilleder fra i går, hvor jeg var hoppet i en rigtig julefarve. Det var i hvert fald den kommentar jeg fik, fra samtlige folk jeg så den dag 😉

Når det så er sagt, så havde jeg en ualmindelig rar dag. Jeg kan næsten ikke beskrive hvor dejligt det er, endelig at vågne om morgenen og stå op til noget man rent faktisk virkelig har lyst til. Jeg startede dagen med en løbetur i Frederiksberg have og herefter tog jeg hjem til Funda, som klippede lidt i mit hår og gjorde mig fin og klar til julens mange begivenheder. Eftermiddagen bød på julegaveshopping og besøg hos Mildh press og Noise PR hvor jeg også fik catchet lidt op med Emily og Cindy. Livet er nu alligevel meget rart.

A few outfit pictures from yesterday where I was dressed in the color of Christmas. At least that was what everyone I saw that told me. Yesterday was a really nice day and it finally waking up to something I want do, feels pretty amazing. I started out with a run in the park and afterwards I met up with Funda who gave a new hair cut. In the afternoon I went out for christmas shopping and a few showroom visits. Life is actually kind of okay. 

SHOP THE LOOK

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments