BACK ON TRACK

 photo IMG_2703_zps8e46e014.jpg

 photo outfit_zps916e2152.jpg

 photo IMG_2756_zps61eea6ae.jpg

Coat: COS (SIMILAR HERE) Knit: COS (HERE) Trousers: H&M (SIMILAR HERE) Shoes: & Other Stories (HERE) Bag: Balenciaga

Tro det eller ej, men her kommer der simpelthen et par helt ægte outfitbilleder. Der er gået mere end to uger siden sidst og jeg er ret sikker på, at det er rekorden i bloggens mange års historie. Bloggen er en MEGET høj prioritering i min hverdag og jeg er villig til at gå rigtig langt, for at få de perfekte billeder. Sådan har jeg altid haft det, og hvis I vidste hvor mange gange jeg har stået og poseret i storm, blæst og minusgrader 😉

De seneste par uger har der vitterligt ikke været én eneste fysisk mulighed for at få billeder i hus. Det skyldes helt sikkert kombinationen af mørket, regn, blæst, projektarbejde og rigtigt arbejde. Let’s face it, det har sgu ikke været den mest interessante periode i min liv 😉

Men nu er der efterhånden ved at komme ro på og jeg kan mærke, at juleferien nærmer sig og jeg kan ikke huske, hvornår jeg sidst har glædet mig SÅ meget til en ferie. Desuden glæder jeg mig også ualmindeligt meget til at komme tilbage til bloggen og være her 100%. Og ved I hvad?? Der kommer til at ske store forandringer og spændende ting lige om lidt og det bliver godt. MEGET godt.

Can you believe it? New outfit pictures on the blog?? I haven’t posted any for more than two weeks and im pretty sure that it’s the record in the blogs history. I seriously haven’t had a single opportunity to shoot some pictures. I blame the combination of darkness, to much school work, wind and rain. From now on im back on track and my focus will be on the blog. So many nice things and changes are coming up soon.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments