WINTER DAYS

 photo IMG_2606_zps7cdbde4e.jpg

 photo IMG_2655_zpsbecea225.jpg

 photo IMG_2626_zps6408f465.jpg

 photo IMG_2629_zpse1cf514b.jpg

 photo IMG_2667_zpsec3e72ae.jpg

Adlinks: Jacket: COS (SIMILAR HERE) Skirt: Zara (SIMILAR HERE) Scarf: La la Berlin Boots: Bianco (HERE & SIMILAR HERE) Bag: Balenciaga

Et par outfitbilleder fra en af de kølige dage i weekenden, som jeg tilbragte på Fyn. Min jakke er nok et af de bedste køb jeg længe har gjort mig. Jeg købte den på udsalg sidste efterår, da jeg boede i Berlin. Den kostede ingenting og det var også derfor den kom med hjem. Det gik dog hurtigt op for mig, at det er en af de jakker, som der ikke går en vind igennem. Hver eneste gang jeg har den på, spørger folk mig altid om jeg kan holde varmen i den. Det kan jeg uden problemer og jeg er altså en frossenpind af værste skuffe, skulle jeg hilse og sige. Gode og varme materialer er altså bare uundværligt når kulden sætter ind.

A few outfit pictures from one of the cold days in this weekend that I spent a my parants place. The jacket im wearing is one of the best things I’ve ever bought. It’s a million times warmer than it looks and there is not a wind that’s going through it. Good materials are indipensable this time of year.

Shop the look:

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments