HEART AT HOME

 photo collage_zps472b1762.jpg

Adlinks: Knit: ASOS (HERE) Jeans: Old ones from COS (SIMILAR HERE) Necklace: Etsy (HERE)

Overskriften kunne næsten ikke være mere bogstavelig. De af jer som følger med på Insta @Miekirstinequist har nok allerede set, at jeg endnu engang har tilbragt en weekend på Fyn. Det er nærmest en nødvendighed, når jeg skal skrive opgaver. Jeg indrømmer gerne, at jeg ikke synes at det er det mest spændende i verden at sidde foran en computer i flere dage. Men det skal jo gøre hvis jeg skal have den uddannelse og hvis jeg gør det hjemme i København, kommer det ikke til at ske. Der er simpelthen for mange fristelser til alternative måder at tilbringe sin weekend 😉

Og nu til det lidt mere interessante: Tøjet. Blusen er ny og fra ASOS. Jeg tippede om den på Facebook for et par uger siden, men endte med at blive så vild med den, at jeg selv måtte klikke den hjem. Det har jeg ikke fortrudt et sekund. Jeg tilbragte hele min søndag i den, tilsat mine højt elskede boyfriendjeans. Det pæne kombineret med det behagelige er og bliver min yndlings kombination.

Kan I have en skøn mandag <3

Well, the title kind of says it all. Once again Iv’ve spent the weekend at my parants place on the country site. It’s the only place I kind work, when I have to write my assignment. Well, about the clothes: How do you like my new jumper? It’s from ASOS and I posted it on Facebook a few weeks ago. After posting it I couldn’t forget about it and I had to click it home.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments