THE RED COAT

 photo IMG_2279_zps00633997.jpg

 photo coat_zps98bdc044.jpg

Adlinks: Coat: Just Female (HERE) Eye suit: Kenzo (HERE & HERE) Boots: Old ones from Bianco (SIMILAR HERE) Beanie: COS (SIMILAR HERE)

Faktisk har I jo allerede set lidt af det her outfit, da jeg skulle vise jer mit fine Kenzo-sæt. Men tro det eller ej, jeg går faktisk også med jakke og denne fra Just Female er bare så fin, at I ikke skulle snydes for resten af billederne. Lige nu er den faktisk sat en lille smule ned i pris hos Zalando. I finder den lige HER.

Actually you’ve already seen some of these pictures, when I wanted to show you my cool Kenzo suit. But beleive it or not, im actually also wearing jackets and coats and this one from Just female is so pretty that I had to show you the rest of the pictures.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments