COMFY DRESSED

 photo comfy_zps4c1f00e8.jpg

 photo IMG_2403_zpse65a0bd4.jpg

Her får I lige et super aktuelt og ualmindeligt afslappet og simpel outfit fra i dag. Den har primært stået på eksamenslæsning, kaffe og en lang løbetur. Jeg ved ikke lige hvor godt I kan se mine bukser, men de er nye og fra COS. Jeg købte dem i weekenden og har haft dem på lige siden. De er lavet af en fantastisk uldblanding som både gør dem varme og bløde. Desuden kan de dresses op og ned, så man både kan bruge dem i fine og afslappede anledninger. To in one. WIN. De kan købes lige HER.

Jeg vil også lige vise jer min halskæde in action. Det var den jeg tippede om i går og I er en del, som gerne vil vide hvor lang den er. Det kan I se nu.

Kan I have en skønno aften <3 Min står på søster-tid og take away.

As you can see, I’ve been dressed pretty simple and comfy today. I’ve spent most of my time studying for my exam tomorrow. Cant wait till it’s over. I’ve been wearing my new trousers from COS which I bought this weekend. I’ve been wearing them since and they are SO comy and warm.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
10 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments