BACK HOME

 photo IMG_2171_zps32c81b87.jpg

 photo IMG_2219_zpsac132151.jpg

 photo outfit_zps8894d7d6.jpg

 photo IMG_2210_zpsa921f351.jpg

 photo IMG_2226_zps413acc4d.jpg

Coat: Old one from COS (SIMILAR HERE) Jumper: Isabel Marant Etoile Jeans: Topshop (HERE) Shoes: Vans (HERE) Bag: RIKA

Endnu et par outfitbilleder hjemme fra Fyn. Jeg er atter tilbage i København, hvilket jeg altid synes er lidt trist, når jeg har haft det så godt og hyggeligt i mange dage. Heldigvis har jeg en masse sjove ting på programmet i dag og resten af ugen. I skrivende stund er jeg f. eks på vej på uni for at aflevere den skide opgave. Rart. Senere skal jeg forbi Noise PR og til sidst middag hos min søster. Så skal jeg selvfølgelig også ud og stemme 🙂

Kan I have en dejlig dag <3

Here is another outfit from the country site. Now im back in Copenhagen, which always is a little sad after that many comfy and relaxing days. Lucky as I am, I have lots of funny things planned doing this week.

Shop the look:

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments