SUNDAY SUN

 photo IMG_2098_zpsb8ab95ce.jpg

 photo IMG_2129_zps4ba6a5c6.jpg

 photo IMG_2093_zps9027904d.jpg

Cardigan: COS (HERE & SIMILAR HERE) T-shirt: Isabel Marant Pour H&M Skirt: H&M (SIMILAR HERE) Boots: B&CO (SIMILAR HERE) Beanie: COS (HERE & SIMILAR HERE) Bag: RIKA

Et par helt aktuelle billeder fra dagen i dag. Jeg befinder mig stadig på Fyn og jeg har heldigvis haft mulighed for at holde lidt weekend, selvom jeg har haft den dumme eksamensopgave hængende over mig. I aften står den på endnu mere familiehygge med pulled pork, broen og aftenkaffe i sofaen. Jeg bliver virkelig aldrig træt af at besøge mine forældre.

Håber også at I har haft en dejlig weekend <3

A few outfit pictures from this sunny sunday. Im still out of town visiting my parents. I’ve had such a lovely weekend here even though I had to on my exam. Hope you guys had a lovely weekend as well <3

 Shop the look:

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments