DONT FORGET

Så blev det endelig fredag og I har sikkert en masse sjove planer. Personligt er jeg stadig fanget i eksamensopskriveskrivning. Kommer der ikke lige en og skriver den for mig? Af samme grund bliver det også kun til et hurtigt indlæg i dag, hvor jeg lige vil huske jer på et par skønne ting <3

 photo remember1_zps64462631.jpg

Husk at I kan følge med i hverdagen henne på Instagram. Jeg viser billeder af alt fra nyeste køb, rejser, oplevelser, hvad jeg spiser, hvad jeg kan lide og hvad jeg ikke kan lide. Mit brugernavn er @Miekirstinequist.

 photo remember2_zpsb4f7d90b.jpg

I skal også huske at slå et smut forbi min Tictail webshop. Der er stadig MANGE gode ting tilbage og priserne er i bund.

 photo remember3_zps65e8000a.jpg

Så er der Facebook og jeg vil blive rigtig glad, hvis I vil følge mig derinde. Det er bl.a der jeg poster alt det som der ikke er plads til på bloggen så som tips om lagersalg, fraklip fra outfits og ønsker. Jeg har bl.a lige postet verdens pæneste frakke derinde. Find siden lige HER.

 photo IMG_1643_zps29942df3.jpg

Til sidst vil jeg lige huske jer på at deltage i konkurrencen om et Pandora Essence armbånd. Vinderen bliver fundet på mandag.

KAN I HAVE EN SKØN DAG <3

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments