THE BIG M DAY

 photo IMG_1904_zpscf715186.jpg

 photo IMG_1917_zpsf3c2d6e8.jpg

 photo outfit_zpsf39ad7fc.jpg

 photo IMG_1908_zpse76f2c50.jpg

Swetshirt: Isabel Marant Pour H&M Skirt: H&M (SIMILAR HERE) Bag: Rika Boots: B&CO (SIMILAR HERE) Beanie: COS (HERE & CHEAPER ONE HERE)

Så kom dagen, som så mange af hos har ventet på: dagen hvor Isabel Marant pour H&M kollektionen blev sat til salg. Som I kan se på billederne, har jeg allerede shoppet lidt fra kollektionen. Jeg var nemlig så heldig at være inviteret til et pre-shopping event i tirsdags. Desuden vidner billederne også om, at jeg lige nu befinder mig på Fyn og derfor havde jeg ikke mulighed for at stå i kø foran butikkerne. Jeg gad ellers godt at have oplevet det. Tror at det var CRAZY. Var der nogen af jer der var med? og fik i shoppet noget?

Der var et par ting som jeg fortrød jeg ikke fik med hjem i tirsdags. Derfor sad jeg klar foran skærmen kl. 10 i morges. Jeg måtte dog hurtigt erkende, at det var et umuligt projekt. Sådan må det være og jeg er bare glad for de enkelte ting som jeg har fået fat i <3

So today was the day we’ve all been waiting for. The launch of the Isabel Marant Pour H&M collection. I was not in front of the stores this morning, since im speding the rest of the week on the country site. But as you can see on the pictures, I got my hands on a few items, since I was lucky to be invited at the pre-shopping event this tuesday. Did you get your hands on anything today?

Shop the look:

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments