OH, NOVEMBER

 photo IMG_1809_zpsc2cb2bf4.jpg

 photo IMG_1851_zpsf1af78bf.jpg

 photo IMG_1821_zps997845d3.jpg

 photo IMG_1859_zpscbac4fd3.jpg

 photo IMG_1816_zps2f1dd54b.jpg

Coat: Gat Rimon (HERE & SIMILAR HERE) Knit: COS (HERE) Jeans: Old ones from COS (SIMILAR HERE) Shoes: Vans (HERE)

Endnu et outfit, fra en kold og regnfuld Novemberdag. Præscis som jeg forudså for et par uger siden, er jeg faktisk ved at vende mig til mørket og kulden. Man finder langsomt ud af hvordan man kan gøre hverdagen rar og hyggelig.

Ellers går det meste af min tid med Uni-arbejde for tiden. Jeg skal aflevere min eksamensopgave i Performance design om en uge. Hvis der skulle sidde nogen derude, som tidligere har læst det fag, må i meget gerne sende mig jeres opgaver så jeg kan få lidt inspiration 😉 I aften står den heldigvis på shoppeevent med Isabel Maran Pour H&M-kollektionen. I kan tro at jeg glæder mig, men lur mig om jeg ikke ender med at gå tomhændet derfra. Det sker ofte når jeg er i pressede shoppesituatioer.. haha..

Kan I have en skøn dag <3

Here is an other outfit from a cold November day. Just as I predicted a few weeks ago, im alreday getting used to the darker days and somehow I’ve found a way to get the best out of it. Tonight im off for a pre-shopping event with the Isabel Marant Pour H&M collection. Cant wait 🙂

Shop the look:

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments