SIMPLE FRIDAY

 photo IMG_1776_zps96fab093.jpg

 photo IMG_1802_zpsdf8d05bf.jpg

 photo outfit_zps3f4f52c2.jpg

 photo IMG_1794_zpsa7704307.jpg

 photo IMG_1759_zps617bfff4.jpg

Adlinks: Coat: Old one from COS (SIMILAR HERE) Knit: Nuè Notes Jeans: Topshop (HERE) Shoes: Vans (HERE) Necklace: Pernille Corydon (HERE)

I fredags fandt jeg min gamle og højelskede udlfrakke fra COS frem. Hvis jeg husker rigtigt er den ved at være 4 år gammel. Den er absolut et af mine yndlings-items i hele min garderobe og jeg tror faktisk aldrig, at jeg kommer til at skille mig af med den. Den er egentlig ikke specielt varm, men den er bare så simpel og klassisk, passer til alt og sidder perfekt. Resten af mit outfit var ret så simpelt og klassisk – dog tilsat et par Vans, for at give det lidt kant.

This friday I was wearing one of my favorite items. A simple and classic coat from COS. As far as I remember it’s about 4 years old now and im pretty sure that im going to keep it forever. As you see the rest of my outfit was pretty simple. I added a pair of vans to give a bit more edge.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
18 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments