ON A WEDNESDAY

 photo IMG_1673_zpscbf5886d.jpg

 photo IMG_1711_zps6dbda769.jpg

 photo outfit_zps69b349f9.jpg

 photo IMG_1717_zpsc1e544ae.jpg

Adlinks: Bomber: Samsøe Samsøe SS14 (SIMILAR HERE) Sweatshirt: Isabel Marant Etoile (SIMILAR HERESkirt: H&M (SIMILAR HERE) Boots: Ganni (SIMILAR HERE).

ENDELIG fik jeg mulighed for at få taget et par outfitbilleder. Jeg havde nærmest glemt hvordan man poserer foran et kamera 😉 Billederne er fra i Onsdags, hvor jeg mødtes med min yndlings Chris og drak kaffe og varm  kakao på en cafè, som nærmest er ved at blive vores stamsted.

Jeg håber ellers at I har det godt derude. Jeg beklager at min tilstedeværelse, her på bloggen ikke er helt optimal, men det hele spidser lidt til med skolearbejde, kommende eksaminer, bloggen og alt det der. Heldigvis har vi Instagram og der er jeg stadig vældig aktiv med at dele de små glimt fra hverdagen. Mit brugernavn er @Miekirstinequist.

FINALLY it was possible to shoot some outfit pictures. I had almost forgotten how to pose in front of a camera. The pictures was tankin this wednesday where I met up with sweet Christ. Have a lovely friday, guys <3

Get the look:

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
8 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments