SATURDAY AFTERNOON

 photo IMG_1607_zpsfd19fd37.jpg

 photo IMG_1617_zpsc0c6d11b.jpg

 photo IMG_1597_zps59314c5b.jpg

Adlinks: Jacket: Ganni (SIMILAR HERE) Leggins: Topshop (HERE) Shoes: New Balance (HERE) Scarf: Lala Berlin

What a weekend. Tro det eller ej, men jeg har formået at være ude både torsdag, fredag OG lørdag. Det er dælme længe siden jeg sidst har kørt den stil. Jeg har haft nogle rigtig gode dage sammen med gode venner, hvilket var lige præcis det jeg havde brug for, efter en ret så tung og mørk uge. En tur til Goa havde selvfølgelig været toppen, men alternativet er også helt okay.

Billederne er fra i lørdags og mit outfit må siges at være meget stille og roligt. Jeg havde ikke planlagt det helt store foto-show, men når man pludselig har en fotograf OG en smule naturligt lys ved sin side, er det om at slå til. Det sker ikke for ofte i disse dage, skulle jeg hilse og sige.

Hele min søndag blev tilbragt på Shoppers Delight. Jeg fik ikke solgt specielt meget, fordi jeg glemte halvdelen af min garderobe herhjemme i min søndags-træthed. Jeg HÅBER at jeg får lidt tid i overskud i eftermiddag, så jeg kan smide lidt op på min Tictail. Følg med på Facebook, så giver jeg en opdatering når der er nyt.

Kan I have en skøn start på ugen <3 <3

Shop the look:

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments