RED & RAINY

 photo IMG_1537_zpse03b85fa.jpg

 photo outfit2_zpsd5340cec.jpg

 photo IMG_1542_zps336d457b.jpg

Coat: Just Female (HERE) Jumper: Wood Wood (HERE) Skirt: Zara (SIMILAR HERE) Shoes: New Balance (HERE) Scarf: Lala Berlin

Et outfit fra endnu en våd, grå og regnfuld efterårsdag. Er jeg den eneste som allerede savner sommeren? Men altså, hvis man skal fokusere på det positive, så er det rart at man kan pakke sig ind i flere lag. Det har jeg altid været fan af. Ligesom jeg altid har været fan af kombinationen af dyb rød og grå. Måske lidt nisse-agtigt, men jeg synes nu alligevel at det fungerer.

Kan I have en dejlig onsdag <3

An outfit from another grey, wet and rainy day. Am I the only one here who already miss summer a lot? If I schould focus on the bright side, this is  the season to dress in layers, which im a BIG fan of. Just like im a big fan of mixing burdungy and grey. Have a lovely day, guys <3

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments