DARKER DAYS

 photo IMG_1492_zps6f44d4db.jpg

 photo IMG_1462_zpsb68afac8.jpg

 photo outfit_zps14f2c690.jpg

 photo IMG_1483_zps02d28ffd.jpg

 photo IMG_1466_zpsa4d2d484.jpg

Adlinks: Bomber: Won Hundred (HERE) Sweatshirt: DANSK (HERE & SIMILAR HERE) Skirt: H&M (SIMILAR HERE) Boots: COS (SIMILAR HERE) Beanie: ASOS (HERE)

BUM. Så har vi taget hul på den tid, som er enhver bloggers værste fjende: Den mørke vinter. Nu er det der med at tage outfitbilleder pludselig noget, som skal planlægges nøje og det skal helst ske før kl. 16.

Billederne er taget i går eftermiddags, hvor jeg  kort mødtes med Lily. Guderne var med os, for solen kiggede frem for første gang, i de 15 hvor vi faktisk skulle bruge den. Jeg var hoppet i min nye Bomber fra Won Hundred, som er noget nær den perfekte bomber, hvis I spørger mig. Jeg kan i hvert fald sige med sikkerhed, at I kommer til at se den mange gange de næste par måneder.

Kan I have en dejlig og stormfuld mandag <3

So now we have hit the time of year, where being a blogger can be quite a challange. With all the darkness, taking outfit pictures can be quite a challange and something that has to bee done before 4 o’clock. I think I’ll survive since i’ve done it for the past many years.

Get the look:

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments