CHECKED WEDNESDAY

 photo IMG_2367_zps906d9ed8.jpg

 photo IMG_2397_zps1ad6076f.jpg

 photo IMG_2381_zps43e2e6ed.jpg

 photo IMG_2389_zps4207fba2.jpg

 photo IMG_2378_zpsaa586388.jpg

 photo IMG_2396_zps30a6e079.jpg

Coat: COS (SIMILAR HERE) Knit: COS (SIMILAR HERE) Trousers: Zara (HERE & SIMILAR HERE) Shoes: COS (SIMILAR HERE) Bag: Balenciaga

I går gik det meste af tiden men at smutte forbi lidt forskellige PR-bureauer, for at kigge på de nye forårskollektioner. Lidt skørt, når det nærmest stadig er sommer udenfor. Presseugen er i fuld gang, og i dag smutter jeg også ud og kigger på lidt mere tøj og drikker lidt mere kaffe, inden den står på forelæsninger. Hvis der er nogen derude, som ikke er helt med, så er presseugen den uge, hvor PR-bureauerne skifter kollektioner f. eks fra vinter til sommer og så holder de åbent hus, så alle kan komme forbi og kigge.

Som I måske også har bemærket, så var det de ternede bukser fra Zara, som jeg endte med at købe. Jeg ELSKER Zaras nuværende kollektion, men i takt med at deres tøj bliver pænere og pænere, bliver deres ekspedienter dummere og dummere. Nogen gange skulle man virkelig tro, at de gjorde en dyd ud af at give dårlig service. Det er jo ikke sådan, at deres service bare ikke er god – tonen er jo decideret flabet og de formår at få deres kunder til at føle sig rigtig irriterende. Så fik vi lige den på plads.

Kan I have en dejlig dag <3

Get the look:

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
15 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments