UP NORTH

 photo WW-dyrehaven-6265_zps758fc1fd.jpg

 photo WW-dyrehaven-6278_zpse74897f5.jpg

 photo dyrhaven_zps16d6654e.jpg

 photo WW-dyrehaven-6298_zpsc1c2a5b6.jpg

Adlinks: Coat: Ganni (HERE & HERE) Boots: B&CO (SIMILAR HERE) Scarf: Lala Berlin Bag: Balenciaga (HERE)

I søndags gik turen til Dyrhaven i klampenborg. Hvis I spørger mig, er det et af de bedste steder at tage hen, hvis man trænger til en lille getaway fra storbyen. Jeg vil også være frygtelig ked af ikke at komme en tur i skoven, nu hvor efteråret viser sig fra sin smukkeste side. Hvor fantastisk er det ikke lige med alle de farver?

Mit outfit var rimelig standard og søndags-agtigt. Jeg er inde i en periode, hvor min kreativitet er ikke-eksisterende og jeg går altid lidt død, når jeg skal sammensætte mine outfits. Den følelse kende I sikkert også til? Heldigvis har jeg min fantastiske og varme Ganni-frakke, som jo egentlig er et outfit for sig selv.

Kan I have en skøn dag <3

This sunday I jumped on a train and went up north, to take a long walk in the woods and have a look at all the amazing colors of the fall. I was wearing a pretty simple sunday outfit. Im pretty happy to have this amazing Ganni coat, which is kind of an outfit in it’s own, since my creativity is not-existing at the moment. You guys probably know that feeling?

Get the Look

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments