BOGANBEFALING: ALEXA CHUNG, IT

 photo IMG_1293_zpsdc18f0fc.jpg

 photo IMG_1294_zps6c249809.jpg

 photo IMG_1296_zps0cc465c0.jpg

 photo IMG_1301_zpsde9c2943.jpg

 photo IMG_1297_zps440957f4.jpg

Det kan ikke være gået mange læsere forbi, at jeg er kæmpe fan af Alexa Chung og hendes stil. Derfor vidste jeg også, at jeg ikke ville komme udenom at eje hendes bog, da jeg hørte, at hun havde sådan en i støbeskeen. Da jeg var i Berlin fandt jeg den i Voo og tøvede ikke med at snuppe et eksemplar og gå til kassen.

Egentlig var jeg en lille smule skeptisk, da jeg hørte om den, for hvem siger, at man er en god forfatter, bare fordi man har verdens bedste stil? Det vil selvfølgelig være synd at sige, at det videnskab på højt niveau, men hvis man kan lide Alexas stil, pæne billeder og små humoristiske tekster, er den bestemt alle pengene værd.

Bogen er hverken en roman eller selvbiografi, men mere en lille samling af alle de ting hun lader sig inspirere af. Her snakker vi alt fra musikere, mad og til hvordan hun begyndte at bruge Peter Pan kraven. Det er en af de bøger, hvor man liiiiige læser en side til og billederne er så fine og inspirerende, at man kan åbne den igen og igen.

Den kan bl.a  købes lige HER.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments