OCTOBER LIGHT

 photo IMG_1424_zpsab318ac9.jpg

 photo IMG_1402_zps3bddc561.jpg

 photo IMG_1381_zpsa4c8de58.jpg

 photo IMG_1409_zpsd4fdf367.jpg

Adlinks: Bomber: Samsøe Samsøe SS14 (SIMILAR HERE & HERE) Jumper: Forever21 Jeans: COS (SIMILAR HERE) Boots: Ganni Beanie: ASOS (HERE)

Lidt outfitbilleder fra i går, hvor Oktober viste sig fra sin smukkeste side. Elsker virkelig de klare, kølige og lyse efterårsdage. Ved middagstid cyklede jeg ind til byen, hvor jeg mødtes med min veninde, Cecilie, og spiste lidt frokost. Herefter gik vi lidt rundt og kiggede, inden jeg vendte tilbage til Frederiksberg, for at gøre klar til aftenens middagsgæster. En perfekt fredag, hvis I spørger mig. I dag står den til gengæld på arbejde fra morgen til aften. Knapt så spændende. Heldigvis har jeg sjovere planer i aften, som også involverer nogle andre blogger-chicks.

Som I måske har bemærket har jeg fået en ny Bomberjakke. Det er en gave fra Samsøe Samsøe som de har været så søde at forære mig, fordi jeg blev smask forelsket i den, sidst jeg besøgte deres showroom. Det er jeg heldigvis stadig. Den er fra SS14 kollektionen, så der går lige et lille stykke tid før den kommer i butikkerne.

Kan I have en dejlig lørdag <3

Get the look:

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
12 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments