LAYERS

 photo IMG_1223_zps6b4f7ec0.jpg

 photo IMG_1258_zpsf1ba9c2c.jpg

 photo IMG_1270_zpsbfd83314.jpg

 photo IMG_1276_zpsee646966.jpg

 photo IMG_1254_zps96f66514.jpg

Adlinks: Jacket: Gat Rimon (HERE & SIMILAR HERE) Knit: COS (HERE) Black dress: ZARA Scarf: Lala Berlin Boots: B&CO Bag: RIKA (SIMILAR HERE)

I går nåede jeg lige præcis og akkurat at mødes med Lily og skyde lidt billeder, inden mørket faldt må. Må indrømme, at jeg ikke kan overskue, at mørket snart kommer til at gøre outfitbilleder til en kæmpe udfordring.

Nu hvor vi er ved efterår og den slags, så bar mit outfit og præg af, at mit humør siger behagelige og varme materialer og gerne i flere lag. I aften bliver jeg nok nødt til at tage mig sammen og hoppe i en kjole eller noget andet pænt. Den står nemlig på Cody koncert i koncerthuset på Frederiksberg. Jeg er kæmpe Cody-fan så det kan kun blive godt.

Kan I have en skøn aften <3

Yesterday Lily and I shot these pictures, just before the darkness arrived. To be hornest im not looking forward to the next many months where tanking outfit pictures in the day ligt, can be quite a challange.

Get the look:

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments