SUNDAY SIMPLE

 photo IMG_1285_zps50772275.jpg

 photo outfit_zps78f5a568.jpg

 photo IMG_1229_zpsda389b48.jpg

Adlinks: Knit: Ganni (SIMILAR HERE) Jeans: COS (HERE) Jacket: Gestuz (HERE) Shoes: New Balance (HERE) Bag: Balenciaga (HERE)

Endnu et outfit fra min weekend i Berlin. Ikke noget vildt og egentlig meget simpelt og klassisk. Jeg tager altid de sikre beslutninger, når jeg pakker min kuffert. I aften står den på event hos Munthe plus Simonsen, så jeg vil skynde mig at blive klar. Vi ses i morgen <3

Just another outfit from Berlin. Pretty simple and safe. I always end up packing like that, when I travel. Now im off for an event with Munthe plus Simonsen, so I have to rund. See you tomorrow <3

Get the look:

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments