NATURE CHILD

 photo IMG_0808_zps041304ea.jpg

 photo IMG_0846_zps25936dbf.jpg

 photo IMG_0819_zps4432409a.jpg

Adlinks: Knit: Just Female (HERE) Skirt: Zara (SIMILAR HERE) Boots: Ganni (SIMILAR HERE) Bag: Rika

Her kommer den sidste omgang outfitbilleder fra min weekend på Fyn. Hver eneste gang jeg rejser et sted hen, får jeg pakket alt, alt, alt for lidt. De fleste kvinder har det sikkert på den modsatte måde, men jeg ender altid med, at mangle en masse ting. Faktisk skal jeg til det igen i aften, for i morgen tidlig rejser jeg ud i verden igen igen. Stay tuned.

Dagen i dag står på pressedag hos DAY, forelæsning og til sidst noget der handler om Medina. Oh ohh… Husk lige at følge mig på Insta @Miekirstinequist. Kan I have en dejlig dag <3

This is my last outfit pictures from my weekend on the country site. When I travel I always end up packing way to few thing. Most women do the opposite, I know. Tonight im on the packing again, since im going out into the world again tomorrow. Stay tuned.

Get the look

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments