WOOLEN DRESS & WOODEN WALLS

 photo IMG_0577_zpse2a342b9.jpg

 photo outfit_zps805fedeb.jpg

 photo IMG_0640_zps02e81b0f.jpg

 photo IMG_0588_zps2f27eee4.jpg

 photo IMG_0643_zpsee494e40.jpg

Adlinks: Dress: Just Female (HERE & HERE) Boots: Ganni (SIMILAR HERE) Scarf: Lala Berlin (SIMILAR HERE) Bag: Balenciaga (HERE)

Sådan så jeg ud i lørdages. Et yderst behageligt og afslappet outfit. Jeg har været forelsket i den fine uld-kjole fra Just Female, siden jeg så den i deres showroom tilbage i foråret. Den er så blød, varm og behagelig. Vi får en god vinter sammen, det er helt sikkert.

Det eneste minus er, at jeg synes det kan være lidt svært at style kjoler i den længden. Når jeg ikke har jakke på, går det ganske fint, men hvis jeg f. eks bruger den med en kort læderjakke, får jeg verdens længste underkrop og hvis jeg bruger den med en lang jakke, ser det bare lidt mærkeligt og kompakt ud. First world problems, ik? Hvis I ligger inde med godt Maxi-kjole-styling-tips modtages de med kyshånd.

This is how I looked this saturday. A very comfy and relaxing outfit. I’ve been in love with this dress from Just Female since I saw it in their showroom in the spring. It’s so soft and warm and im pretty sure that we will have a great winter together.

Get the look:

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
10 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments