HISTORIEN OM DE DYRE STRØMPEBUKSER

 photo IMG_6723_zps28d524c8.jpg

Kan I huske, at jeg købte et par dyre strømpebukser fra Wolford for et par måneder siden? Jeg har tidligere fortalt, at jeg altid har haft mange problemer med strømpebukser og aldrig har ejet et par, som har holdt i mere end et par uger. Da jeg spurgte jer til råds, var I flere som anbefalede Wolford og jeg må indrømme, at jeg tilslutter mig den del fra nu af.

Nu har sommeren selvfølgelig ikke budt på særlig meget strømpebuks-vejr og derfor gik der også lang tid før jeg for alvor fik dem i brugt. Jeg kan allerede nu konkludere, at de er alle pengene værd. Minus de dage hvor de er blevet vasket, har jeg vel mere eller mindre brugt dem hver eneste dag i tre uger og de har ikke fået så meget som en eneste skramme. Efter tre uger ville mine strømpebukser normalt have store huller ved tæerne og fnuller over det hele.

Hvis der skulle sidder nogen derude med de samme strømpebuks-problemer kan jeg kun anbefale at opgradere og købe de dyre af slagsen. Jeg tror faktisk at det er billigere i længden.

Kan I have en skøn lørdag <3

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments