EN HELT ALMINDLIG ONSDAG

 photo divi2043_zpsf74cf06d.jpg

 photo outfit_zps3d39465d.jpg

 photo divi2038_zpsbaee3224.jpg

 photo divi2048_zps2f89ff26.jpg

Adlinks: Knit: COS (HERE & Cheaper one HERE) Jeans: COS (Similar HERE) Shoes: & Other Stories (Similar HERE) Bag: Balenciaga (HERE)

Sådan så jeg ud onsdag eftermiddag, efter 7 timers arbejde. Jeg mødtes med yndligns-Chris og drak kaffe, snakkede og catchede op. Hvis der er noget der kan få mig igennem en lidt kedelig arbejdsdag, så er det kaffeaftaler med folk jeg godt kan lide <3

I dag er det fredag og mit humør er helt i top. Her til formiddag skal jeg til et lille event og et spændende møde. Herefter går turen til Fyn, hvor jeg skal tilbringe min weekend med gåture i den flotte efterårsnatur, kvali-tid med min familie, god mad og måske lidt hjemmebag.

Kan I have en skøn dag <3

This is how I looked this wednesday afternoon, where I met up with my sweet Chris. We had coffee, talked and catched up for a few hours. Today Im in a top dollar mood, since im going to country site to spent the weekend with my family.

Pictures: Christina Dueholm

Get the look:

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
6 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments