MONDAY MORNING

 photo IMG_0475_zps5b63644b.jpg

 photo IMG_0509_zps772351ac.jpg

 photo IMG_0502_zps4b5429dd.jpg

 photo IMG_0482_zps2deedeaa.jpg

 photo IMG_0505_zps56e35925.jpg

Knit: Nuè Notes Jeans: COS (Similar HERE) Bag: Balenciaga (HERE) Shoes: & Other Stories (Similar HERE) Scarf: Lala Berlin

De fleste har det svært med mandage. Sådan har jeg det ikke, eftersom mandag ofte er den dag på ugen, hvor min kalender er helt tom. Ingen skole, ingen arbejde og mandag har aldrig rigtig være en event-dag. I går startede jeg dagen med at mødes med Funda til kaffe og hygge. Vi havde ikke set hinanden et godt stykke tid, så der var en del at catche op på.

I skal forresten have TAK fordi I er så seje til at shoppe på min Tictail. Der er stadig lidt gode ting tilbage, hvis nogen skulle være i shoppehumør 😉

Kan I have en dejlig aften <3

I think most people hate mondays. For me it’s not like that, since monday always is my “day off”. No school, no work and no events. Yesterday I started out with coffee and my sweet Funda. We havent spent time together for quite a while, so we had a lot of catching up to do.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments