SUNDAY SUNDAY

 photo IMG_0366_zps03d43aa6.jpg

 photo IMG_0439_zps3e3ff39c.jpg

 photo outfit_zps75443115.jpg

 photo IMG_0432_zps6a4fe214.jpg

Adlinks: Jacket: Pop Boutique (HERE) Sweatshirt: Wood Wood Skirt: Zara (HERE) Shoes: B&CO (Similar HERE) Bag: Balenciaga (HERE)

Som lovet kommer søndagens outfit. Jeg vil virkelig ønske, at jeg kunne skrive lidt om min fantastiske weekend med brunch, fester, middage, afslapning og alt det der. Det kan jeg desværre ikke. Faktisk har min weekend været ualmindelig kedelig og jeg har nærmest glædet mig til det skulle blive mandag 😉 Heldigvis har jeg sjove planer for de næste par weekender, som begge byder på sjove ture.

Håber jeres weekend har været fyldt med alt det gode <3

So this is how I looked yesterday. How was your weekend? to be honest, mine has been pretty boring and I’ve almost been looking forward for this monday to come. Thanks got I have exciting plans for the coming up weekends.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
6 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments