SEPTEMBER LIGHTS

 photo IMG_0217_zpsa40e63d6.jpg

 photo IMG_0264_zps927a7024.jpg

 photo outfit_zpsaffb0a9a.jpg

 photo IMG_0251_zpsb4915654.jpg

Adlinks: Knit: Monki (Similar HERE) Skirt: & Other Stories (HERE) Shoes: B&CO (Similar HERE) Bag: Rika

Åh September. Langt størstedelen af mit liv, har efteråret være den årstid, som jeg mindst kunne lide, men de sidste par år er jeg begyndt at se det smukke i det. Især når vejret viser sig fra den side som vi ser for tiden. Findes der noget smukkere end det klare og kølige September lys? I think not.

Billederne blev taget torsdag formiddag, hvor jeg mødtes med Paw og drak en kop kaffe. På mit nuværende semester, har jeg kun forelæsninger om eftermiddagen og derfor må jeg udnytte mine formiddage til at få lavet lidt blogarbejde. Ikke dårligt når det også kan kombineres med kaffedates med mine yndlings.

I dag står den på arbejde det meste af dagen, efterfulgt af et besøg hos Jane Kønig, hvor Marie har gang i noget stort. Kan I nyde jeres Lørdag <3 og husk nu lige at følg mig på Insta @Miekirstinequist

Oh sweet September. Most of my life, fall has been the season that I didnt like, but the last few years I’ve started to realize how amazing and beautiful it can be. What’s not to love about the September light and clear blue sky? Well, today it’s all about work and later I’ll drop by the Jane Kønig store where Maries is launching a project. Have great weekend, guys <3

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments