PINK WALLS & NEW TOYS

 photo IMG_0081_zpsdf2ff51f.jpg

 photo outfit_zps106a727d.jpg

 photo IMG_0097_zps092ebc52.jpg

Jacket: Gestuz (HERE) Knit: COS (Similar HERE) Trousers: Zara (HERE) Shoes: & Other Stories (Similar HERE) Scarf: & Other Stories

Hvis I følger med henne på Insta @Miekirstinequist har I nok allerede set, at jeg gjorde mig en ny og lidt stor investering i går. Det er (desværre) ikke en ny pæne taske men et nyt spejlreflekskamera. Det gamle kunne ikke mere efter 4,5 års konstant brug. Fair nok. Jeg synes heldigvis at vi har formået at få skabt en del store ting sammen. Men når man nu får sådan et nyt kamera, skal det selvfølgelig testes med det samme, så det gjorde jeg. Også selvom mit outfit ikke var noget specielt og meget hverdagsagtigt.

I dag står den på lidt arbejde med bloggen, forelæsning og til sidst middag med Polhem PR  og Bianco. Kan I have en skøn dag <3

Yesterday I did a little crazy and big shopping – A new camera. My old one was running out of time and after four years of constant use, I would say that it’s fair enough. Of course I had to test it right away with a few outfit pictures, though my look was pretty simple and monday-ish.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
6 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments