ON A SATURDAY

 photo marant3_zps1e398d1c.jpg

 photo Marant1_zpsf3ae37db.jpg

 photo Marant5_zps7f2c0ac5.jpg

 photo Marant4_zps39441986.jpg

Dress: Isabel Marant Etoile (Similar HERE) Jeans: COS (Similar HERE) Shoes: & Other Stories (Similar HERE) Watch: Daniel Wellingtopn (HERE) Bag: Balenciaga (HERE)

Jeg er tilbage I København og har sovet over 10 timer i nat. Jeg kan godt fortælle jer, at jeg var træt efter at rejse rundt i fire dage og møde nye indtryk hele tiden. Rejsens sidste dag blev tilbragt i Gent og som I kan se, var jeg hoppet i en ny kjole fra Isabel Marant Etoile. Jeg købte den i Antwerpen, hvor der nærmest forhandles mere Isabel Marant end H&M.

Jeg glæder mig til at dele flere billeder og historier fra rejsen. Jeg tænker at vi tager den over den næste uges tid, hvor jeg fortæller lidt om de tre forskellige byer i hvert sit indlæg. I kan godt glæde jer 🙂

Dagen i dag skal bruges på at holde søndag. Det trænger jeg til. Husk Iøvrigt lige at smutte forbi min Tictail hvor der stadig er gode ting tilbage. Jeg har endda lavet en lille rabatkode, som I kan finde henne på Facebook <3

This is my saturday outfor which I spent in my new dress from Isabel Marant Etoile. I bought it in Antwerp where Isabel Marant is all over the place. Saturday was also the last day of our journey and we spent it in Gent. Doing the next week, I will show you guys a lot more pictures from the cities in Belgium. Cant Wait 🙂

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments