THE DARK SIDE

 photo DSC_0017_zpsdbf7a49a.jpg

 photo DSC_0021_zps4f7f7630.jpg

 photo collage_zpscc1ce7c3.jpg

 photo DSC_0022_zpsf2da7e80.jpg

Jacket: Gina Tricot (HERE) Skirt: Zara (SImilar HERE) Boots: B&CO (Similar HERE

Onsdagens outfit så således ud og som I måske kan fornemme, har vi har desværre ikke vejret med os hernede. Det er faktisk en del koldere end i Danmark og derfor består mine outfits af lag på lag og i går var faktisk den første gang siden Maj, at jeg iførte mig strømpebukser. Desuden er det også gået op for mig, at jeg nærmest kun har pakket min kuffert med sort og gråt tøj. Dont ask me why, jeg elsker jo farver 🙂

This is how I looked yesterday and as you can see on the pictures, the weather is not really with us. For that reason im wearing layers of clothes. Black and grey clothes actually which is quite unuseual me, but i Just faced that I only packed dark colors in my suitcase.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments