HEY SUNDAY

 photo IMG_8342_zpsf21afc67.jpg

 photo IMG_8369_zps9291cf62.jpg

 photo IMG_8376_zps5531c583.jpg

 photo IMG_8364_zps76e12833.jpg

Jacket: Gestuz (HERE) Jumper: Rika from Adèlie (available HERE) Trousers: H&M (Similar HERE) Shoes: & Other Stories (Similar HERE)

Hvis I følger med henne på Insta @Miekirstinequist så har I nok allerede set, hvordan jeg tilbragte min søndag. Jeg hoppede nemlig på Metroen og kørte så langt ud på Amager, som man kan komme. Jeg var så heldig at være inviteret på hotel Hilton og SPA af Oriflame og Noise PR. Jeg kunne næsten ikke forestille mig en bedre måde at tilbringe en søndag og jeg skal selvfølgelig nok vise jer lidt billeder. Mit outfit var også meget søndags-agtigt med sweatshirt og løse bukser. Just the way I like it.

I skal også lige have TUSIND TAK fordi I har været så seje til at shoppe på min Tictail. Jeg sender det hele i morgen og der er stadig gode sager, hvis der er nogen der skal have noget med. Se selv HER.

If you follow me on Insta @Miekirstinequist you probably already know how I spent my sunday. Oriflame and Noise PR had invited me and a few other blogger-girls out on the Hilton Hotel for a few hours of wellness. A perfect way to spent a sunday. As you see, I was wearing a very classic sunday uniform. Sweatshirt and comfy trousers. Just the way I like it.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments