TGIF

 photo IMG_8283_zps6a246ae2.jpg

 photo IMG_8286_zpsbe55249c.jpg

Jumper: Just Female (HERE) Trousers: Topshop (HERE) Shoes: & Other Stories (Similar HERE) Bag: Balenciaga (HERE) Scarf: Lala Berlin

Ud fra overskriften, kan I næsten gætte, hvilken dag mit outfit stammer fra. Yes, i går, hvor det sjovt nok var fredag. Faktisk var det først i går, at det gik op for mig, hvad TGIF står for. Det står skrevet på samtlige sociale medier, hver eneste fredag. Jeg glemmer altid at slå det op, men i går kunne min kloge søster fortælle mig, at svaret er Thank god it’s friday. Det er nu ikke fordi der er specielt meget weekend at fejre for mit vedkommende. Min lørdag står nemlig på arbejde, arbejde og arbejde. Håber jeres har noget lidt sjovere at byde på <3

I guess you can tell what day this outfit is from, by looking at the headline. Yesterday, when it was friday. We dont have to talk about my weekend. Today it’s all about work, work and work. Hope you guys have a little more exciting things to do <3

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments