DENIM DAY

 photo putfit110913-3646_zps9e86e7ed.jpg

 photo outfit_zps3288faf9.jpg

 photo putfit110913-3610_zpsda6248b3.jpg

 photo putfit110913-3629_zpse9b40400.jpg

Shirt: Monki (Similar HERE) Jeans: COS (Similar HERE) Scarf: Lala Berlin Bag: Rika (HERE) Shoes: Converse (HERE)

Et par helt friske outfitbilleder fra dagen i dag, hvor jeg, som I kan se, har været klædt i denim på denim. En kombination jeg aldrig bliver træt af. Ellers er der ikke så meget spændende at fortælle. Jeg har haft en rigtig hverdags-onsdag, med lidt arbejde, skole og cykelture i myldretiden. I kender det 😉

Når jo, jeg kom forresten til at købe et Lala Berlin tørklæde for et par dage siden. Det var det som jeg teasede for HER og som sagt, har det været på min ønskeliste i 5 år. Jeg fatter ikke, at jeg har givet så mange penge for et tørklæde, men nogen gange får jeg en hjerneblødning og så vinder materialismen over fornuften. Mon ikke de fleste piger kender til det? Jeg elsker det og det er jo det vigtigste.

Kan I have en skøn aften <3

This is how I’ve been looking today, wearing denim on denim. A combination that I apparently cant get enough of. And as you’ve might also noticed I bought a Lala Berlin scarf. Dont ask my why I’ve spent so much money on a scarf. I love it and I guess thats what matters. Enjoy your night <3

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
8 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments