FURRY

 photo IMG_9061_zps58ad49dc.jpg

 photo outfit_zpsd2c3e536.jpg

 photo IMG_9080_zps39b02e3e.jpg

Jumper: Topshop (HERE) Trousers: Topshop (HERE) Shoes: & Other Stories (Similar HERE) Bag: Balenciaga (HERE)

Shit Happens. Det var slet ikke meningen at det skulle ske, men jeg kom til at gå lidt amok i Topshop i går og købte både nye bukser og bluse. Jeg hoppede selvfølgelig i mit nye outfit om aftenen, hvor Mildh press, Strøm og American Vintage inviterede på hygge i Hellerup.

Strøm er absolut en af de bedste butikker jeg længe har været i og jeg må indrømme, at jeg blev en smule bitter over at jeg lige havde brugt hele mit shoppebudget i Topshop. Jeg vil bestemt anbefale at kigge forbi, hvis I en dag kommer forbi Strandvejen 🙂

It was not part of the plan, but I ended up going a little shopping-crazy in Topshop yesterday. I bought the new furry jumper and leggings as you see on the picture. I spent the night wearig both of my new items.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments