BLACK, BLUE & GREY

 photo IMG_7920_zps7d09a125.jpg

 photo IMG_7934_zps597e4d93.jpg

 photo outfit_zps6824054d.jpg

 photo IMG_7939_zps5018ddef.jpg

 photo IMG_7930_zps405571e2.jpg

Knit & T-shirt: COS Jeans: Samsøe Samsøe (HERE) Shoes: Vans (HERE) Bag: Balenciaga (HERE)

Tirsdagens outfit. Egentlig meget simpelt og klassisk, men jeg synes, at bukserne har en effekt der gør, at looket ikke bliver kedeligt. Jeg har egentlig haft dem i et par måneder, men det ville næsten være synd at sige, at sommerens vejr har indbudt til lange bukser jeans. De er Samsøe Samsøes Debra model, som er deres “klassiske” slim jeans. Jeg tror jeg har fortalt jer, hvor meget jeg hader bukser som strammer og derfor tør jeg godt garantere, at de er fantastiske at have på. Lige nu er de endda på udsalg lige HER.

This is my tuesday look. Pretty simple and classic, but somehow I think the colorful jeans make the look a little less boring. They are from Samsoe Samsoe and since I hate uncomftable jeans I can guarantee that super comfy to wear. Right now you can get them on sale right HERE.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
8 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments