COUNTRY SITE

 photo -1_zps1256ab6e.jpg

 photo country_zpsb991abfe.jpg

 photo -3_zps45cff239.jpg

 photo -5_zps2ece9e30.jpg

 photo -2_zps774ab531.jpg

 photo -4_zpsc3d14784.jpg

Coat: Gat Rimon (Similar HERE) Shirt: Weekday (Similar HERE) Jeans: COS (HERE) Shoes: Converse (HERE)

Lidt outfitbilleder fra min weekend på Fyn. Som I kan se, fortsætter jeg den afslappede weekendstil. Savner det faktisk allerede, for her er hverdagen er for alvor begyndt igen. Jeg startede på RUC i går og jeg skal altså liiiige vænne mig til at have mange bolde i luften på èn gang. Når man kommer fra 3 måneders sommerferie, hvor alt har kørt i slowmotion, kan det godt føles lidt voldsom, at der pludselig er studie, blog og arbejde. Men mon ikke jeg kommer ind i rytmen igen? Jeg har jo gjort det før 😉

Er I også vendt tilbage til hverdagen?

So here is another very relaxing outfit from my weekend on the country site. This week I went back to school and afte three month long summer holiday it feels lika a slap in the face that I now have to take care of studies, school and work. But i’ve done before so I guess I just have to get used to it 🙂

Pictures: Paw Ager

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
6 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments