HEY, SEPTEMBER

 photo IMG_7863_zpsba633762.jpg

 photo OUTFIT_zps40fc3429.jpg

 photo IMG_7868_zps6d3ee754.jpg

 photo IMG_7884_zpsc1677615.jpg

Sweatshirt: Pop Boutique (HERE) Jeans: COS (Similar HERE) Shoes: Converse (HERE) Bag: Balenciaga (HERE)

Lørdagens outfit bestod af noget så simpelt og behageligt, som en sweatshirt, jeans og Converse. Dagen bedrifter var også ganske behagelige. Jeg brugte da det meste af dagen i Odense med min mutti og om aftenen spiste vi burger, drak rødvin, snakkede og slappede af. Meget mere spændende har jeg vidst ikke at fortælle.

Håber I har nydt jeres weekend <3

My Saturday was pretty simple with a seatshirt, jeans and Converse. I spent the day with my mom in Odense, where we did some shopping. Later we had brugers and wine. Hope you guys had a lovely weekend as well <3

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
10 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments